algemene voorwaarden webwinkel Marlies Verdoodt
verbindende copy en verhalen

webwinkel van woorden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen die je doet bij de webwinkel van Marlies Verdoodt, verbindende copy en verhalen (of voor verkooppunten eventueel ook per mail). Door je bestelling te doen, verklaar je je ermee akkoord. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en onaangekondigd gewijzigd worden op de website.

beeld en woord
Ik doe er alles aan om de informatie in mijn webwinkel zo juist en nauwkeurig mogelijk te maken en bij te werken wanneer nodig. Toch kan het gebeuren dat er onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Natuurlijk probeer ik die zo snel mogelijk recht te zetten, maar ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat door het gebruik van informatie in mijn webwinkel. Merk je onjuistheden in de informatie op, laat het me dan even weten. Foto’s en dus ook kleuren in de webwinkel kunnen afwijken van het levensechte product.

prijs
De prijzen in deze webwinkel worden vermeld in euro, zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan ook vermeld in de webwinkel. Ik kan te allen tijde de prijs van een product of de verzendkosten aanpassen of corrigeren. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk-en invoerfouten. Die probeer ik zo snel mogelijk te verbeteren, maar ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen ervan en niet verplicht tot het leveren aan een foutieve prijs.
Heb je een winkel waar je mijn wenskaarten wil verkopen, doe dan je bestelling na login op de pagina verkooppunten. Het boek kan door verkooppunten alleen via e-mail besteld worden, uiteraard krijg je voor deze bestelling ook een factuur. 

bestelling
Zodra je je bestelling afgerond en betaald hebt, ontvang je een automatische e-mail met de bevestiging van je bestelling op het e-mailadres dat je invoerde. Controleer zeker je gegevens. Merk je er toch een foutje in op, breng mij dan onmiddellijk via schrijf@marliesverdoodt.be op de hoogte. Op basis van foutieve informatie kan ik geen correcte levering garanderen en zijn de kosten voor een eventuele herverzending voor jou.
Wil je een verzending naar het buitenland, contacteer me dan via schrijf@marliesverdoodt.be.

betaling
Betaling kan uitsluitend online via Bancontact op het moment dat je je bestelling doet. Voor elke bestelling ontvang je een factuur. (Voor verkooppunten kan betaling uitzonderlijk en in overleg ook via overschrijving en factuur.)

verzending
Voor levering via de post betaal je, ongeacht de grootte van je bestelling, een vast bedrag. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling op afspraak bij me op te halen in Bonheiden.
Nadat ik je betaling goed heb ontvangen, verstuur ik je bestelling (non prior). Dat doe ik binnen de drie werkdagen na ontvangst van je betaling. Als dat (bv. door vakantie, levertermijn) niet kan, dan lees je dat in een bericht in de webwinkel of bij het product zelf.
Alle verzendingen gebeuren via Bpost. Wanneer de leveringstermijn overschreden wordt of je bestelling verloren gaat door toedoen van Bpost kan ik niet aansprakelijk worden gesteld. Natuurlijk kijk ik graag samen met jou waar en hoe het fout liep, want het liefst wil ik dat jij je bestelling zonder problemen in handen krijgen.
Ik verpak je bestelling zorgzaam. Toch kan er bij de verzending iets fout gaan waar ik geen verantwoordelijkheid in heb. Ontvang je je bestelling niet of beschadigd, neem dan contact met me op via schrijf@marliesverdoodt.be. We bekijken dan waar het fout ging na de verzending en hoe we het kunnen oplossen. Ligt het probleem bij de vervoerder, dan zal je je met vragen of klachten tot hen moeten richten.

retour
Op basis van foto’s en beschrijvingen op de website, kan je vooraf goed inschatten wat je koopt. Toch heb je het recht om binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling de aankoop teniet te doen. Laat me dat dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan mij weten via schrijf@marliesverdoodt.be. Maak je gebruik van je recht op retour, dan komen de kosten voor het terugsturen voor je eigen rekening. Ook de oorspronkelijke verzendkost kan ik niet terugbetalen. De producten die ik verkoop zijn zorgzaam gecreëerd en gemaakt om met zachtheid te behandelen. Het spreekt voor zich dat ik alleen onbeschadigde, ongebruikte producten kan terugnemen. Die betaling gebeurt binnen de 30 dagen nadat ik het product heb ontvangen.

Dit is het retouradres:
Marlies Verdoodt, verbindende copy en verhalen
Schommen 28
2820 Bonheiden
België

klacht
Controleer meteen na ontvangst van je bestelling of de inhoud niet beschadigd is en klopt met wat je besteld had. Is er toch iets niet in orde met je bestelling, laat me dat dan weten via schrijf@marliesverdoodt.be binnen de 7 werkdagen na levering. Binnen die termijn stuur je me ook het product terug op bovenvermeld retouradres. De kosten voor terugzending zijn voor jouw rekening. Als je klacht gegrond bevonden wordt, kan het product worden omgeruild of vervangen door een ander product.

aansprakelijkheid
Ik doe er alles aan om de website op elk moment toegankelijk te houden, al kan dit – ook zonder voorafgaande waarschuwing – voor onderhoud, update of een andere technische reden tijdelijk niet het geval zijn. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hinder of schade ondervonden door het gebruik van het internet en mijn website, bijvoorbeeld door een systeempanne, een virus of hacking. Koop je zinnen of wenskaarten om te verkopen via je winkel, dan kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor niet-verkoop ervan.

intellectuele eigendom
Alle teksten, ontwerpen en vormgeving van producten in mijn webwinkel en op mijn website zijn beschermd door auteursrechten. Zij mogen niet gereproduceerd, verspreid, verkocht, verdeeld, gepubliceerd, aangepast, vertaald of bewerkt worden zonder mijn toestemming. Het is niet toegestaan om op eigen initiatief en zonder mijn toestemming mijn producten te verkopen.
Heb je een winkel en wil je graag verkooppunt worden van mijn poëtische producten, neem dan contact met me op.

privacy
Voor alle informatie in verband met de privacy verwijs ik je graag naar mijn privacyverklaring, ook op deze website (marliesverdoodt.be).

recht
Is er een probleem, dan probeer ik dat liefst samen met jou op te lossen op het moment dat het zich stelt. Lukt dat niet dan is het Belgisch recht van toepassing en zijn enkel de rechtbanken van Mechelen bevoegd.

laatste update algemene voorwaarden webwinkel: 20 maart 2023

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.