Copywriting? Storytelling? Jouw verhaal.

Dit

Woorden die kloppen met jouw verhaal, daarmee verover je een plek in de wereld en in het hart van je publiek. In één adem haken mensen af of lezen voort. Tijd en aandacht geven aan je teksten is dus zorg dragen voor je lezers, je klanten. Maar het is ook een investering in jezelf, je organisatie, je onderneming. Voor alle teksten waarmee je communiceert met de wereld kan je me vragen: nieuwsbrieven, brochures, artikels, interviews, webteksten, mailings, facebookberichten, maar ook meer poëtische teksten op maat van je organisatie of onderneming. Mijn basiskennis SEO zet ik in voor jouw website, maar ik hou vooral van inspirerend en organisch.

Zo

Schrijven begint voor mij met luisteren, ook tussen de regels. Aanvoelen en meedenken vind ik vanzelfsprekend om tot jouw essentie te komen.
En schrijven vraagt aandacht en tijd. Voor mij om de woorden te laten groeien. Voor jou om ze te laten bezinken. Daarom werk ik in drie stappen: een schrijfronde en – na jouw feedback – twee correctierondes.
Zo schrijf ik niet mijn woorden maar jouw verhaal.

Voor hen en voor jou

Het liefst schrijf ik voor mensen, organisaties of ondernemingen die

  • behalve informeren ook willen inspireren
  • zorgzaam omgaan met mensen en wereld
  • de zin en de noodzaak voelen van sterke teksten
  • maar de tijd, de woorden of de vaardigheid missen om ze zelf te schrijven
Heb jij een verhaal dat woorden mag krijgen? Is het tijd om je communicatie te professionaliseren? Wil je teksten die echt doen lezen?

   schrijf me

Je hebt een vraag of een voorstel.

Vaag of helder.

Schrijf maar. Vraag maar.


Info

Marlies Verdoodt
BE 0682.526.147
Schommen 28
2820 Bonheiden

Menu

Eindredactie                                      Jij & ik Copywriting                                     Lees me Zinnen voor het leven                 Schrijf me Inspreken & voorlezen

Info

Marlies Verdoodt BE 0682.526.147 Schommen 28 2820 Bonheiden 0496/13.28.74 schrijf@marliesverdoodt.be

Social media

 

© Marlies Verdoodt 2019 – Alle rechten voorbehouden. // Privacy verklaring

Share This