Poëtische teksten op maat

Dit

Lange tijd schreef ik alleen voor en vanuit mezelf. Maar tekst na tekst merkte ik hoe mensen geraakt werden door mijn woorden. Getroost, ontroerd. Ook voor organisaties en ondernemingen is het zinvol poëtische woorden in te zetten voor het versterken van hun authenticiteit. Een opsomming is niet volledig maar wel helpend om te begrijpen wat ik zoal schrijf:
  • woorden die zin geven aan grote en kleine momenten in het leven: een troostende tekst bij een begrafenis, een heerlijke zin op een geboortekaartje, een tekstje voor een kalligrafietentoonstelling …
  • zinnen die inspireren en jouw authentieke boodschap uitdragen: een raamgedicht, een nieuwjaarswens voor klanten, een bijzondere tekst op de dag van de medewerker, een afscheidstekst voor een pensioenviering …
  • poëtische columns en mijmeringen over dingen en mensen die me raken of die anderen me aanreiken (ook voor tijdschriften)
 

Zo

Mijn schrijven begint bij luisteren en voelen, ook tussen de regels. Zo kloppen teksten met jouw toon en jouw verhaal. Ik schrijf geen gedichten, wel poëtische teksten die raak zijn in hun observatie, krachtig in hun zachtheid, vol in hun puurheid. Niet belemmerd door rijm of regels.

Voor hen en voor jou

Het liefst schrijf ik voor mensen, organisaties en ondernemingen die
  • voelen dat woorden het verschil maken op momenten die ertoe doen
  • niet kiezen voor de platgetreden paden
  • maar voor persoonlijkheid en hun eigen stem
Zoek je woorden voor bijzondere mensen of momenten? Wil je poëtische zinnen die verbinden? En die passen bij de stijl van jouw organisatie of bedrijf?

   schrijf me

Je hebt een vraag of een voorstel.

Vaag of helder.

Schrijf maar. Vraag maar.


Info

Marlies Verdoodt
BE 0682.526.147
Schommen 28
2820 Bonheiden

Menu

Eindredactie                                      Jij & ik Copywriting                                     Lees me Zinnen voor het leven                 Schrijf me Inspreken & voorlezen

Info

Marlies Verdoodt BE 0682.526.147 Schommen 28 2820 Bonheiden 0496/13.28.74 schrijf@marliesverdoodt.be

Social media

 

© Marlies Verdoodt 2019 – Alle rechten voorbehouden. // Privacy verklaring

Share This