bezielde teksten op het ritme van een yogales

Samen met Kim Comminne van de Mechelse yogastudio Yoga & Co organiseerde ik een poëtische yogales ‘Zen & zin’. Een moment van stilte en diepgeworteld zijn in de eindejaarsdrukte.

bezielde teksten voor organisaties en ondernemingen

dit

Ik schreef poëtische, bezielde teksten op maat, Kim koos de yogahoudingen. En samen stemden we bewegingen, stilte en woorden op elkaar af. Zo ontstond een les als een eiland van rust en bezinning.

bezielde teksten voor organisaties en ondernemingen

daarom

In de drukte van de dagen hebben mensen nood aan terugplooien op zichzelf. Aan stilte in en rondom zichzelf. Het is in die stilte dat mensen bewust gaan luisteren. Naar hun lichaam, hun gevoelens en gedachten. Maar ook woorden krijgen op dat moment de kans om binnen te sijpelen en diep te ontroeren.

zo

Ik schrijf poëtische teksten over mensen en dingen die me raken. Maar wat schrijf ik ook graag poëtische teksten op maat en op vraag van organisaties, ondernemingen en particulieren.
Die inspiratie van de ander is fijn en verrijkend. Vanuit het luisteren groeien woorden en zinnen in mijn hoofd.
Zoals het puntje de i tot i maakt, zo gaven we ook aandacht aan de kleine dingen voor en na de yogales: een fluistertekst bij het binnenkomen, een zin op de spiegel en een kaartje om mee naar huis te nemen. Heerlijk samenwerken met mensen die ook verbinding zoeken en zin willen geven.

Spreekt mijn schrijfstijl en manier van werken je aan?
Wil je via teksten de verbinding met je doelpubliek versterken?
Heb je een plan maar mis je de woorden?

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.