zinnen voor poëtische wenskaarten en geschenken

Al sinds mijn jeugd reisde ik nu en dan naar Woordenwinkel Symposion in Brugge. Een oase van stilte en schoonheid te midden van de straten vol toeristen. In de herfst van 2018 wandelde ik er binnen met een vraag. Of ze soms poëtische zinnen nodig hadden en of ik voor hen mocht schrijven.
Een dappere en heerlijke stap, want sinds het voorjaar van 2019 lees je mijn zinnen op wenskaarten en poëtische geschenken van Symposion.

poëtische wenskaarten - woordenwinkel Symposion

dit

De winkel – met stiltekapel – is een inspirerende plek waar je je omringd voelt door schoonheid, rust en troost. Symposion creëert poëtische geschenken en wenskaarten waarbij alles klopt: vorm, kleur, letters, woorden. Die zorgzaamheid en aandacht voor het kleinste detail maakt hun aanbod zo bijzonder en klopt met hoe ik het liefste werk. Dankbaar dat ik hen woorden mag geven.

poëtische wenskaarten - woordenwinkel Symposion
poëtische wenskaarten - woordenwinkel Symposion
poëtische wenskaarten - woordenwinkel Symposion

daarom

Kantelmomenten in het leven vragen om warme woorden en wensen. De kaarten en poëtische geschenken van Symposion raken omdat ze zo eenvoudig en toch anders zijn. Het zijn de wenskaarten die ook lang na het feest of het afscheid op de kast blijven staan. Omdat ze je blijven ontroeren. Net als ik houdt Symposion van woorden die zin geven.

zo

Een paar keer per jaar breng ik een dag door in Symposion. Ik brainstorm er met Sofie Verscheure, we bekijken welke geschenken woorden nodig hebben of voor welke levensmomenten er nieuwe kaarten mogen zijn. Ik laat alles bezinken en ga dan schrijven. Zij kiezen welke van mijn zinnen kloppen met wat ze in gedachten hadden. En zo groeien de heerlijkste kaarten en geschenken.
Ontdek de winkel en de webwinkel van Symposion.
Wees ook welkom in mijn  eigen kleine winkel van woorden met poëtische wensen. Hij ontstond in november 2020 en groeit stap voor stap, woord na woord.

Spreekt mijn schrijfstijl en manier van werken je aan?
Wil je via teksten de verbinding met je doelpubliek versterken?
Heb je een plan maar mis je de woorden?

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.