bezielde teksten voor Tom Van Bortel

Woorden reiken ver. En lang.
Dat mocht ik zelf ook weer ervaren toen Tom Van Bortel me in de zomer van 2021 contacteerde voor een schrijfopdracht. Hij las een recensie die ik een paar jaar geleden schreef naar aanleiding van een opleiding die ik volgde. Mijn woorden daar op de website spraken hem aan. Hij zocht me en vond me en schreef me. En zo zaten we samen voor het bepalen van inhoud en toon van zijn teksten.

dit

Bezielde branding. Een huisstijl om in thuis te komen. Dat is waar Tom Van Bortel samen met bewuste ondernemers en organisaties naar op zoek gaat. En dat is wat hij wou vertellen met zijn websiteteksten.

daarom

Woorden die kloppen met wie je bent, ze zijn zo wezenlijk. Niet iedere schrijver kan ze voor je schrijven. Ik bedoel: niet iedere schrijver past bij jou. Daarom vind ik het zo fijn als mensen me ergens lezen en voelen: ja! Dit is de schrijver die ik wil, die mij woorden kan geven. Zo wordt schrijven voor iemand een krachtige wissel- en samenwerking.

zo

En dus mocht ik naar Tom luisteren en hem woorden geven. Die groeiden in verschillende fasen, met tussendoor veel ruimte voor feedback. Zo werden het woorden waarin hij helemaal zichzelf kan zijn. Kijk maar op tomvanbortel.com, daar deelt hij zijn mooie missie met de wereld.

Spreekt mijn schrijfstijl en manier van werken je aan?
Wil je via teksten de verbinding met je doelpubliek versterken?
Heb je een plan maar mis je de woorden?

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.