jij & ik

Het liefst – naast mijn poëtisch schrijven – schrijf ik voor organisaties en ondernemingen voor wie verbinding wezenlijk is. Die het verschil willen maken in de wereld en voor mensen. Voor lezers en voor klanten ook. Met wie ik mag meedenken om hun verhaal zorgzame woorden te geven. Die niet rap rap een tekst willen maar zich bewust zijn van de kracht van de juiste woorden op de juiste plaats.

Dus. Heb je woorden nodig.
Wil je informeren maar vooral inspireren.
Eenmalig of regelmatig.
  Ik luister. Ook tussen de regels.
En dan schrijf ik jou.

Ik ben Marlies, vrouw, moeder, zoeker, luisteraar.
Maar altijd en overal ben ik schrijver.
Van poëtische teksten over dingen die me raken. En van teksten voor anderen die woorden nodig hebben.
Mijn eerste opdracht schreef ik in de winter van 2017 aan het sterfbed van mijn moeder. Dat klopte helemaal. Toen mijn vader een jaar later stierf, besliste ik schrijver te blijven en te zijn.
Ik koester de kracht van kwetsbaarheid en hou van de puntjes op de i. Maar ik zet ook graag een komma. Sta zorgzaam stil bij mijn woorden. 

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.