verbinding

Dat ik vooral voor zachtere sectoren schrijf. Dat hoor ik weleens.
Met zachtere thema’s heb ik van nature meer voeling. Maar ook in andere, voor mij soms nieuwe thema’s ervaar ik hoe verrijkend en verhelderend mijn blik als betrokken buitenstaander is. Door vragen te stellen, mee te denken, te doorgronden voor ik schrijf, neem ik drempels weg voor jouw lezers. Door te voelen wat ontbreekt, te schrappen wat overbodig is, schep ik samenhang in je verhaal. Zo komen we tot de essentie en spreek jij mensen aan. In welke sector dan ook.

Of ik nu schrijf voor een vzw of een optiek, voor een coach of een CEO. Zoveel wezenlijker voor mij dan denken in sectoren, is dat organisaties en ondernemingen waarvoor ik schrijf zorg dragen voor mensen en de wereld. Dat hun verhaal klopt en oprecht is. Dat ze de verbinding met hun lezers, klanten of medewerkers willen verdiepen. En dat ze voelen hoe krachtige teksten daartoe bijdragen.

Of een tekst nu informatief, inspirerend of meer poëtisch is. Voor een blog, een brochure of een website, met of zonder SEO. In schrijfwerk van mensen voor mensen voel ik me thuis.

Zin om samen te werken? Zullen we samen de toekomst van je organisatie of onderneming schrijven?
Schrijf me dan.

Delen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.