zin in meer?

Zo fijn dat je me hier vond. Misschien ontmoetten we elkaar onlangs tijdens een poëtisch moment of op een warm marktje?

Kijk gerust eens rond in mijn kleine winkel van woorden. Je vindt er poëtische wenskaarten voor kantelmomenten in het leven. En zachte zinnen om te geven of te houden. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan landt die binnenkort ook in jouw mailbox. Als een rustpunt in de drukte van je dag. 

Deze dagen zetten een komma
in onze volle zinnen van drukte.

Stil. Zeggen ze. Adem.
Zoek de verte. En toch.
Laat je raken.

Door nabijheid en mensen.
Door schoonheid en stilte.

Zeker nu. Vooral nu.
Luister. Zeggen ze. De komma,
en hoe ze zin geeft.

De inhoud van deze zin-in-meer-pagina verandert volgens de seizoenen en mijn projecten.
Scan dus af en toe opnieuw de qr-code op je kaartje en wees altijd welkom hier.

Mag ik je schrijven, nu en dan? Over woorden, zinnen en teksten.